Demiroviću veliko priznanje!

Potpuno zasluženo

Demiroviću veliko priznanje!

S. Mlaćo

Bh. reprezentativac Ermedin Demirović pružio je sjajnu partiju u dresu Freiburga, koji je s 5:0 deklasirao Koln.

Demirović je uveliko doprinio pobjedi svoje momčadi, pošto je postigao vodeći gol, a kasnije upisao i dvije asistencije.

Sasvim očekivano našao se u idelnom timu 15. kola Bundeslige.

Pored Demirovića, u istom su Silva, Hoppe, Hofmann, Harit, Castro, Sancho, Gunter, Lienhart, Durm i Fahrmann.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Demirović je proglašen igračem utakmice protiv Kolna i zaista možemo biti sretni nastupom napadača kojeg mnogi vide kao nasljednika Edina Džeke.

Top Komentari

Hakkinen
Daj Bože da dočekam za svog života da neko nadmaši ili eto bude približno kao Edin. Samo preko Švabije pa Engleske pa evo do Italije u kojeg gledaju kao ( šala DoDic-ovu ikonu) i kralja grada Rima. I gdje god je Džeko igrao ostavio je extra dobar trag iza sebe. I opet ću napisati ... daj Bože da neko ( bilo ko) nadmaši njegove rezultate jer EDIN je JEDAN!!!
8 4
Eno30
Svaka cast Demirovicu samo nastavi tako i da te povrede zaobidzu. A sto kaze Hakkinen daj boze da i upola tvoja kariera bude kao Dzekina i da pola golova danes za reprezentaciju koliko je Dzeko dao to bi bio uspjeh veliki ali ti si vec odavno zasluzio mjesto u A repki
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi