Vratio se Ermin Bičakčić!

Poslije 19 mjeseci

Vratio se Ermin Bičakčić!

E. Ganibegović

Danas je odigrano posljednje kolo Bundeslige.

U utakmici koja nije imala nikakav rezultatski značaj, Borussia Monchengladbach je s 5:1 na svom terenu razbila Hoffenheim. 

Prvi je poveo Hoffenheim preko Andreja Kramarića u trećoj minuti i to je bilo sve od njih. Stindl je izjadnačio u 26., Plea donio preokret u 44., da bi Hofmann u nadoknadi prvog dijela zabio za 3:1.

U drugom poluvremenu Embolo i Hofmann drugim golom su dodatno napunili mrežu gostiju.

Ono što može radovati sve navijače reprezentacije Bosne i Hercegovine i Hoffenheima je da se na teren nakon 19 mjeseci izbivanja zbog povrede vratio Ermin Bičakčić ušavši u ugri u 86. minuti umjesto Akpogume.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ermin Bičakčić povrijedio je ligamente koljena još 27. septembra 2020. godine kada je njegov Hoffenheim s 4:1 savladao Bayern, a upravo je Bičakić bio strijelac vodećeg gola za svoj tim.

Iako je dugo najavljivao povratak, on se dogodio tek danas i vidjet ćemo da li će Hoffenheim odlučiti zadržati našeg defanzivca za sljedeću sezonu, kao i to da li će na njega računati Ivaylo Petev ili neki drugi selektor, ako Bugarin ode, u periodu koji je pred nama.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi