Zbog ženidbe se neće odazvati u reprezentaciju i nećemo ga gledati na Bilinom polju

Fudbaler Rumunije

Zbog ženidbe se neće odazvati u reprezentaciju i nećemo ga gledati na Bilinom polju

E. Ganibegović

U junu našu selekciju očekuju četiri utakmice B divizije Lige nacija gdje se u grupi nalazimo s Finskom, Rumunijom i Crnom Gorom. 

Upravo će Rumunija gostovati sedmog juna na Bilinom polju u drugom kolu, a selektor te selekcije Edi Iordanescu suočava se s velikim problemima.

Nakon imena poput Ianisa Hagija, Dennisa Mana, te Nicolaea Stanciua, rješenje za reprezentaciju Rumunije predstavljao je Alexandru Baluta, 28-godišnji fudbaler Puskas Academyje. 

Igrač ofanzivnog profila, Alexandru Baluta, ipak neće biti u junu s reprezentacijom i to jer se ženi, javlja Ziare.com.

Vjenčanje Alexa Balutaa i Diane Baluta održat će se 4. juna u Craiovi, na dan utakmice Rumunije s Crnom Gorom u prvom kolu B3 grupe Lige nacija.

Supruga Alexa Balutaa osporila je pozive reprezentacije u martu mjesecu, kada Edi Iordanescu nije računao na usluge veznjaka koji igra u Mađarskoj, ali sada je mogao biti rješenje, da nije imao zakazano vjenčanje.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Ofanzivni veznjak ima šest utakmica i jedan pogodak za seniorsku reprezentaciju. Posljednja utakmica koju je odigrao za Rumuniju bila je prijateljska protiv Engleske u junu prošle godine.

Tako fudbaler Puskas Academyje nećemo gledati ni sedmog juna na Bilinom polju, a vidjet ćemo da li će se selekciji Rumunije priključiti barem u trećem i četvrtom kolu 11. i 14. juna kada ih očekuju domaće utakmice protiv Finske i Crne Gore. 

Top Komentari

BiH1510
bio sam na utakmici protiv Rumunije 2011. godine, koje uspomene covjece... nazalost, sad ni blizu tako nece biti
5 1
user1644923168
Riješio sam da se ženim ja,doći će mi doći 300 auta... U opštini glasno ja ću reći DA,pa neka se čuje do Beograda...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije