Ermin Bičakić potpisao novi ugovor sa Hoffenheimom

"Čelična lojalnost"

Ermin Bičakić potpisao novi ugovor sa Hoffenheimom

Bh. reprezentativac Ermin Bičakčić je imao dogovorenu saradnju sa Hoffenheimom do 2020. godine.

Jasno je da je 29-godišnji defanzivac jedan od ključnih igrača svog kluba, pa u Hoffenheimu nisu ništa željeli prepustiti slučaju.

Naime, Ermin Bičakčić je danas potpisao novi ugovor sa Hoffenheimom koji će ga na Rhein Neckar Areni zadržati do ljeta 2022. godine.

Poznato je da Bičakčić među navijačima Hoffenheima nosi nadimak "Iron Ermin" (Čelični Ermin), pa su iz kluba vijest o produženju saradnje sa bh. reprezentativcem prenijeli uz poruku: "Čelična lojalnost".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ermin Bičakčić je u Hoffenheim stigao 2014. godine iz Eintracht Braunschweiga, a do danas je za svoj tim odigrao 112 utakmice u svim takmičenjima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi