Ermin Zec: Nisam ni sanjao da ću igrati zajedno s Asimom

Braća na Grbavici

Ermin Zec: Nisam ni sanjao da ću igrati zajedno s Asimom

E. Čaušević

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ermin Zec, karijeru će nastaviti u dresu FK Željezničar.

Ermin Zec je prije dva dana zvanično postao novo pojačanje Plavih, a jutros se u Međugorju priključio pripremama svog novog kluba. Ono što je mnogima zanimljivo jeste činjenica da će Željo u svojim redovima sada imati braću Zec s obzirom da je Asim već neko vrijeme stanovnik Grbavice.

Nekadašnji napadač Šibenika i Genclerbirligija će sigurno biti veliko pojačanje za sarajevski tim u drugom dijelu sezone gdje je glavni cilj za Željezničar izlazak na evropsku scenu.

"Drago mi je što sam u Želji, to je sigurno najveći klub u državi. Želim da ovu godinu izborimo Evropsku ligu, jer trenutno nisam u baš dobroj situaciji, ali vjerujem da ćemo uspjeti. Obavio sam i trening, momci su odlični, upoznat ćemo se još više u skorijem vremenu. Sigurno da svaki igrač koji nosi Željin dres s razlogom je tu. Što se tiče Asima nisam nikada ni sanjao o tome da ćemo igrati zajedno, ali stvarno mi je drago i nadam se da ću mu puno pomoći", rekao je Zec za zvaničnu stranicu FK Željezničar.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ermin Zec je ponikao u bugojanskoj Iskri, a u dosadašnjoj karijeri još je igrao za Šibenik, Genclerbirligi, Rijeku, Qabalu, Balikesirspor, Karabukspor i Gazisehir.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi