Tužna poruka Ermina Zeca na Instagramu nakon smrti bivšeg saigrača

Calik poginuo u saobraćajnoj nesreći

Tužna poruka Ermina Zeca na Instagramu nakon smrti bivšeg saigrača

E. Čaušević

Turski fudbaler Ahmet Calik poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći.

Fudbalska javnost je u šoku nakon što je potvrđeno da je fudbaler Konyaspora jutros izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

Calik je izgubio kontrolu nad automobilom nakon čega je sletio s ceste i nažalost poginuo je na licu mjesta. Ova vijest šokirala je fudbalsku javnost, a njegovu smrt nažalost potvrdio je i Konyaspor.

U Konyasporu nastupaju i bh. igrači Ibrahim Šehić, Amar Rahmanović, Amir Hadžiahmetović i Marin Aničić i oni su zajedno s ostalim saigračima u šoku zbog smrti Calika.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Smrt Calika potresla je mnoge bh. igrače koji su nastupali u Turskoj, a s njim je u Genclerbirligiju igrao i fudbaler Željezničara, Ermin Zec, koji se oglasio na Instagramu i iskazao svoju tugu zbog Calikove smrti.

Opis nije dostupan.

Pored Zeca na Instagramu su se oglasili Ajdin Hasić, Ermin Zukanović, Goran Karačić...

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi