U Šibeniku meč sa Hajdukom najavili na poseban način: Ermin Zeeec!
FOTO: HNK Šibenik

Zec je tada postao junak tima sa Šubičevca

U Šibeniku meč sa Hajdukom najavili na poseban način: Ermin Zeeec!

S. Mlaćo

HNK Šibenik, danas član 1. HNL,  na svojoj zvaničnoj stranici navijačima je danas priredio sjećanje na pobjedu kluba u duelu sa Hajdukom na Poljudu (0:1).

Desilo se to tačno prije 11 godina, a junak Šibenčana bio je sadašnji član Željezničara, Bugojanac Ermin Zec.

Zec je u Šibeniku pružao sjajne partije i ostao ljubimac navijača, a u duelu sa Splićanima, poigrao se sa odbranom i sigurno matirao golmana Hajduka za tri boda..

Sjajne partije u Šibeniku Zecu su tada donijele i transfer u turski Genclebirligi.

Šibenik je na ovaj način najavio nedjeljni meč 8. kola 1. HNL kada će od 15 sati na Poljudu odmjeriti snage sa Hajdukom.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

⏳ Točno prije 11 godina... HNK Hajduk Split 🆚 HNK Šibenik 0️⃣:1️⃣ 🐇 Ermin Zeeec! #hnkšibenik #tijedinitinajbolji

Posted by HNK Šibenik on Friday, October 16, 2020

 

Top Komentari

JJ90
Za ove što se pitaju ko je ovaj, to je igrač koji je izabran za najboljeg igrača HNL-a od strane novinara, kada su u HNL-u bili Mandžukić, Modrić itd
2 2
IzgubljeniSlon
Ko je ovaj?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi