FK Željezničar otputovao u Izrael, u avionu Zec, ali i Vrhovac
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Plavi sutra igraju sa Maccabijem

FK Željezničar otputovao u Izrael, u avionu Zec, ali i Vrhovac

S. Mlaćo

FK Željezničar je otputovao na meč prvog pretkola Evropske lige u Izralel gdje će snage odmjeriti sa Maccabi Haifom.

Radi se o novom duelu ova dva tima, s obzirom da prvi nije odigran zbog toga što su Plavi u svojim redovima imali više pozitivnih nogometaša i vratili su se u Sarajevo.

Jučer su se šp ko zna koji put testirali i svi su bili negativni. U avionu za Izrael našao se i Ermin Zec koji se oporavio i sigurno da Amar Osim sada ima mnogo jaču konkurenciju. Među putnicima nije Nermin Jamak...

"Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Siniša Stevanović, Haris Hajdarević, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Sedad Subašić, Mustafa Mujezinović, Luka Juričić, Ermin Zec, Semir Štilić, Vedran Vrhovac, Mehmed Alispahić, Ivan Milićević, Edin Mujić, Damir Sadiković, Mladen Veselinović, Ante Blažević, Ivan Lendrić, Frane Ikić, Hamza Gasal, Eldar Šehić, Anel Hajrić, Samir Bekrić", spisak je nogometaša na koje računa Osim.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Dolazak u hotel planiran je u poslijepodnevnim satima, a ekipa će obaviti zvanični trening na stadionu Sammy Ofer od 19 sati. Utakmica između Maccabi Haife i Željezničara igra se u četvrtak s početkom od 19 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV", saopšteno je iz FK Željezničar.

🇧🇦 ➡️ 🇮🇱 Sretno, Plavi! 🔵⚪

Posted by FK Željezničar on Tuesday, September 8, 2020
Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Shex79
Ne dajte Zeki iz sobe da izadje do tekme , treba nam zdrav.
13 0
tbra
Hajmo plaviiii
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi