Ervin Zukanović novi igrač Genove
Foto: EPA

Dogovorio sve uslove

Ervin Zukanović novi igrač Genove

Midhat Šljivak

Bh. reprezentativac Ervin Zukanović (30) novi je igrač Genove.

Zukanović je dogovorio sve uslove oko prelaska u tim s Marassija. U narednim satima će obaviti ljekarske preglede, te će potpisati jednogodišnji ugovor.

Ervin će u Genovi igrati kao posuđen igrač Rome, ali će devetostruki prvak Italije imati šansu da ga na kraju sezone otkupi za 1,2 miliona eura.

Bh. fudbaler je u Italiju stigao 2014. godine i Genova će mu biti peti klub. Prethodne sezone je igrao za Atalantu, a pored Rome nastupao je još za Chievo, te Genovinog gradskog rivala Sampdoriju.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Genova je pored Zukanovića danas angažovala joj jednog defanzivca. Nicolas Spolli je već potpisao jednogodišnji ugovor s timom u koji stiže kao slobodan igrač.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti