Ervin Zukanović sve bliže prelasku u Standard

Ekipa iz Liegea želi našeg defanzivca

Ervin Zukanović sve bliže prelasku u Standard

Trener Standarda iz Liegea, Mircea Rednic, navodno je belgijskim medijima priznao kako će se njegova ekipa pojačati u januarskom prelaznom roku.

Imena koja se navodno nalaze na spisku trenera Standarda su veznjak  Onur Kaya i naš reprezentativac Ervin Zukanović.

 

Kako je već od ranije poznato, trenutni Zukanovićev klub, Kortrijk se nalazi u finansijskim problemima te je primoran da već u januaru proda neke od svojih najboljih igrača. Ovu priliku je želio iskoristiti Gent te je poslao ponudu od pola miliona eura, što je naravno odbijeno od strane čelnika Kortrijka.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

 

Standard je prema pisanjima belgijskih medija najozbiljniji kandidat za dovođenje našeg defanzivca te će uskoro poslati bogatu ponudu, a nije isključeno da u nju budu uključeni i još neki igrači koji će iz Liegea krenuti prema Kortrijku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije