15

Komentari (15)

Comandini
Zuka je qrac od covjeka a kao igrac brz kao zalazak sunca
Husrefbeg22
Sarajevu fali stoper ko hljeb. Sta radi Hadzic?
user1574859714
E bas ce kod vas preci.Isto kao sto je Nadarevic trebao preci u Zelju pa mu navijaci zaprijetili.
Comandini
ovaj uzasan. Hadzija podrska
Plavivozdobarskroz
Zeljo mu dao 3.500, on hoce 5.000. Hvala sretno.
user1574859714
Jesi li siguran u to? Ja sam ga nedavno sreo i pitao ga hoce li doci. Kaze da jednom obavio razgovor i vise ga nisu zvali i kaze da su jako neozbiljni.
zgembo.popuslic
Sa njim i jednim dobrim spicem Zeljo bi mogo u ravnopravnu borbu za titulu. Ovako ako se izbori evropa bice kao titula jer Zeljo sa ovakvim sastavom nema sirinu koja je potrebna kad dodju kartoni i sitne povrede
DV69
GuiliDamou
Kaze novinar/dopisnik sa.ba asteras ce u ovoj sezoni igrati super ligu Grcke… Tobejarabi, ljudi u zadnjih 30 godina standardni superligasi…
SarajFK
Morate se rijesiti reketaša i sitnih mafijasa da bi vam krenulo na bolje komsije. Zuka je zelio kod vas ali je bio ucijenjen od takozvanih navijaca. Zbog toga je odustao. Sretno vam i da se akobogda medjusobno natjecemo za titulu.
Fareus1921
Svaka čast na komentaru
pjanke.sa
@SarajFK ti nisi navijac Sarajeva ti si glupo go vno.
pitariistok
Ovaj ne zna ni sta je....cini mi se da ima par profila pa levat sam sebi lajka
SaDrugeStrane
Sretno u nastavku karijere Zuka!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.