Trener Olimpika nakon remija

Esad Selimović: Ima još dugo da se igra, nisu samo Velež i Olimpik u ligi

S. Mlaćo

Olimpik i Velež su danas podijeli bodove na Otoci odigravši 2:2.

Gosti su imali 2:0 nakon prvog dijela, no domaći su sjajnom igrom u drugom dijelu ipak došli do jednog boda.

Nakon meča mnogo bure, a nakon pogotka Radovca za 2:2, udarac u glavu nepoznatnim predmetom dobio je trener domaćih Esad Selimović.

"Dva različita poluvremena. Prvo poluvrijeme Velež je ušao agresivnije i bolje je stajao na terenu, no mi smo se uspjeli vratiti sa tri izmjene i došli smo do remija", kazao je Selimović.

"Ima još puno da se igra. Niko ne računa na druge ekipe iz lige. I one imaju pravo da se bore. Čak i da je Velež dobio ništa ne bi to bilo gotovo. Nisu samo Velež i Olimpik u ligi", dodao je Selimović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zanimljivo da nije želio komentarisati detalj nakon kojeg je izvukao deblji kraj. Naime, navijači Veleža domaćeg stratega pogodili su u glavu kada je Radovac pogodio za 2:2.

Top Komentari

Haroni
Nije htio komentarisat jer je simulirao nebili sudija prekinuo. Stoka sa Otoka!
1 0
rodjak
bilo je +4 sada je +5(medjusobni omjer bolji ),dodovljno do kraja da budemo prvaci a zeba i stojanovic nek se jebu u pakas
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi