Navijač Espanyola iz bijesa uništio kameru, ali ni slutio nije šta mu je režiser prenosa uradio!

Totalni haos nakon utakmice

Navijač Espanyola iz bijesa uništio kameru, ali ni slutio nije šta mu je režiser prenosa uradio!

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u gostima pobijedila Espanyol sa 4:2 i matematički potvrdila osvajanje titule prvaka Španije. No, tokom slavlja nastao je haos na terenu kada su navijači Espanyola utrčali na teren i igrači Barce su u zadnji tren uspjeli pobjeći. Jedan od navijača je od bijesa uništio kameru, ali ni slutio nije da je režiser prenosa sve to pratio.

Katalonski derbi se danima čekao jer je ova utakmica bila od velikog značaja za oba tima. Barceloni je pobjeda značila osvajanje titule prvaka, dok je Espanyolu svaki bod zlata vrijedan u grčevitoj borbi za opstanak.

Barcelona je već nakon prvog poluvremena završila sve jer je vodila sa 3:0, a na kraju su gosti slavili sa 4:2 i matematički osigurali titulu prvaka Španije.

Titulu su igrači i stručni štab slavili na terenu ljutog gradskog rivala, a to je navijačima Espanyola itekako zasmetalo. Uspjeli su nekako da utrče na teren i krenuli su prema igračima Barcelone koji su na svu sreću uspjeli nekako pobjeći u tunel.

Mnogima nije jasno kako je moguće da su zaštitari napravili takav propust. Navijači domaćih od bijesa nisu mogli gledati igrače Barcelone dok se raduju i totalno su izgubili živce jer je poraz od gradskog rivala označio vjerovatno i ispadanje u niži rang.

Oglasi

U cijelom tom haosu posebno se u centru pažnje našao jedan od navijača domaće ekipe. Riječ je o mlađem momku koji je bio među onima koji su utrčali na teren i prilikom povratka na tribinu napravio je nevjerovatnu glupost.

Odlučio je da uništi jednu od kamera koja je bila pored terena i skrivao je svoje lice, ali ni slutio nije da je režiser prenosa već shvatio šta on radi.

Jedna od kamera snimala je tog navijaač Espanyola kada je srušio kameru, a to su nastavili raditi i nakon toga kada su jasno snimili njegovo lice.

Sigurno je da mu prijeti žestoka kazna zbog onoga što je uradio, a španski mediji navode da bi mu čak moglo biti zabranjeno da dolazi na fudbalske mečeve u Španiji zbog nevjerovatnog bezobrazluka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Kamera je uništena i više se ne može koristiti, ali on očito ni slutio nije da ga je režiser i prije toga "nanišanio" i čuvao u kadru kako bi svi koji su gledali prenos u tom trenutku vidjeli njegovo lice.

Espanyol je pretposljednji na tabeli sa 31 bodom i ima četiri boda manje od Valladolida koji je na 17. mjestu i trenutno u sigurnoj zoni. Do kraja sezone u La Ligi ostala su još četiri kola.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sigurno je da mu prijeti žestoka kazna zbog onoga što je uradio, a španski mediji navode da bi mu čak moglo biti zabranjeno da dolazi na fudbalske mečeve u Španiji zbog nevjerovatnog bezobrazluka. Ne samo u Spaniji nego u citavom svijetu mu treba zabraniti. I svakom ko god se ovako ponasa.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi