Espanyol pred Real ostao bez trenera

Čeka ih težak posao

Espanyol pred Real ostao bez trenera

Samir Mlaćo

Espanyol je danas ostao bez trenera.

Treća je ovo trenerska promjena klupi ovog kluba ove sezone.

Naime, Fernandez Abelardo je postao 'bivši', a Espanyol je trenutno na posljednjem mjestu sa 24 osvojena boda i vrlo vjerovatno će u niži rang.

Odlučeno je da će tim do kraja sezone voditi sportski direktor Francisko Fufete. Fufetea čeka 'vatreno krštenje' s obzirom da će mu rival sutra biti Real Madrid koji gazi ka tituli prvaka.

Susret se igra sutra od 22 sata. Real je lider na tabeli i teško će propustiti priliku da dođe do nova tri boda.

Top Komentari

BobPaisley
...ovaj Espanjol u Spaniji Realu dodje nesto kao u nasoj ligi Sloboda i Celik Zrinjskom...redovno se nag*ze jos prije nego sto utakmica pocne...ali zato protiv Barcelone grizu i cupaju i rukama i nogama,kao ovi Zenicani i Tuzlaci protiv sarajevskih klubova.
0 3
TheAnswer
Sada im gori pod nogama, moraju uzet sutra inače su drugoligaši
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi