Flickov razgovor otklonio sve dileme oko Bayernovog pojačanja
Foto - EPA

Sane je igrač Bayerna

Flickov razgovor otklonio sve dileme oko Bayernovog pojačanja

M. Šljivak

Minhenski Bayern najavio je nekoliko pojačanja u ljetnom prelaznom roku.

Sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić naporno radi da bi završio transfere na vrijeme, a prvi koji bi trebao stići u Minhen je reprezentativac Njemačke Leroy Sane.

Ofanzivac Manchester Cityja već dugo se povezuje s Bayernom. Navodno je konačno sve i završeno oko transfera i samo se čeka službena potvrda da je Sane novi igrač bavarskog velikana.

Da će 24-godišnji fudbaler vjerovatno postati novi član Bayerna govori i podatak da je trener kluba Hansi Flick telefonski razgovarao sa ovim igračem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Flick je, prema navodima Bilda, razgovarao sa Saneom 30-ak minuta. Predstavio mu je planove, sistem rada i šta želi od njega na terenu i na taj način je vjerovatno i potvrdio dolazak ovog fudbalera u Minhen.

Sane je od 2016. godine član Manchester Cityja. Stigao je iz Schalkea, a u dresu Građana je u 134 utakmice postigao 39 golova.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sloboda
Sane & Upamecano & Dest & Havertz
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi