Svi su aplaudirali i smijali se, a brat Kyliana Mbappea je pogledom mogao "ubiti" Messija

Čudan pogled prema Argentincu

Svi su aplaudirali i smijali se, a brat Kyliana Mbappea je pogledom mogao "ubiti" Messija

Esmer Oštraković

Leo Messi uspio je osvojiti Svjetsko prvenstvo koje se igralo u Kataru, te je tako ispunio svoj životni san, ali i snove mnogih drugih nogometaša, kao i navijača.

Argentina je nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca ostvarila pobjedu protiv Francuske, a u glavnim ulogama bili su napadači PSG-a.

Naravno sa jedne strane to je bio upravo Messi, dok je u glavnoj ulozi sa tri gola u dresu Francuske bio Kylian Mbappe.

Upravo on je tražio odmor od PSG-a, te se trenutno nalaziu SAD-u, a Messi se danas vratio treninzima sa svojim klubom.

Upriličili su iz PSG-a, Messi predivan doček, te su mu svi čestitali na osvajanju Svjetskog prvenstva koje je odigrano u Kataru.

Na kraju mu je napravljen i špalir, a zanimljiva scena viđena je prilikom prolaska Messija i pozdravljanja sa saigračima.

Oglasi

Iako tu nije bilo Kyliana Mbappea, bio je njegov brat Ethan, koji kao da je lično shvatio sve što se događali Kylianu zbog Messija.

Pogled koji je uputio Ethan prema Messiju je zaista zastrašujuć, a naravno sve to su uhvatili i fotoreporteri, te se fotografija ubrzo našla na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jasno je da je Ethan buduća fudbalska nada, te da se od njega očekuje jako mnogo baš kao što se očekivalo i od njegovog brata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi