Mbappeov brat u centru pažnje javnosti: Za njega nije bilo dileme kada su ga nazvali

Potpisao ugovor s PSG-om

Mbappeov brat u centru pažnje javnosti: Za njega nije bilo dileme kada su ga nazvali

Endin Čaušević

Kylian Mbappe još uvijek nije produžio ugovor s PSG-om koji ističe na kraju naredne sezone, ali s druge strane njegov brat Ethan nema dileme oko toga.

Navijači PSG-a danas su se za trenutak ponadali da je saga oko Mbappeovog ostanka u klubu konačno riješena nakon što su Parižani na društvenim mrežama objavili vijesti s nazivom "Mbappe potpisao ugovor".

Mnogi su pomislili da je Kylian odlučio da produži ugovor s francuskim klubom, ali to nije još uvijek slučaj. Naime, ugovor s PSG-om potpisao je njegov mlađi brat Ethan koji je u klub došao prije dvije godina.

Tada je ovaj 15-godišnjak došao u pionirsku ekipu PSG-a i pokazao je da se radi o zaista velikom talentu.

PSG je to prepoznao i sada su odlučili da mu ponude ugovor koji je Ethan za razliku od svog brata Kyliana bez dileme prihvatio.

Ethan je s Parižanima potpisao ugovor na tri godine, a navodno veoma brzo bi čak mogao dobiti šansu i u prvom timu ovog kluba iako ima tek 15 godina.

Mbappeov brat trenutno je član kadetskog tima PSG-a, a od naredne sezone trebao bi biti priključen juniorskom timu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Image

U PSG-u se nadaju da bi i na ovaj način mogli nagovoriti starijeg brata da ostane u klubu i potpiše novi ugovor koji mu nude već mjesecima. No, čini se da će se to riješiti nakon Evropskog prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti