Ramos pri odlasku bivšim saigračima otkrio novi klub?

Bila bi to prava bomba

Ramos pri odlasku bivšim saigračima otkrio novi klub?

S. Mlaćo
Sergio Ramos se nakon 16 godina oprostio od Real Madrida.

Ramos je u kraljevski klub stigao na ljeto 2005. godine iz Seville i pokazao se kao odlično pojačanje. Prethodnih 16 godina je bio standarcni član Reala, te se očekivalo da će u ovom klubu završiti svoju karijeru.

Međutim, prije nekoliko dana Ramos je održao press konferenciju na kojoj se oprostio od Real Madrida i potvrdio je da će nakon 16 godina napustiti Santiago Bernabeu.

Ovaj 35-godišnji fudbaler će sigurno bez problema naći novi angažman jer je već dobio nekoliko ponuda za nastavak karijere, a povezuje se sa velikim brojem klubova.

Jedan od njih j bogati PSG.

Francuski mediji tvrde da je Ramos pojedinim saigračima pri odlasku otkrio novi klub, a upravo se rado o Parižanima.

Tvrde da su pregovori započeli i da se lako može desiti da Ramosa od naredne sezone gledamo u Ligi 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sergio Ramos je prošle sezone odigrao 21 utakmici u svim takmičenjima. U njima je dao četiri gola i zabilježio jednu asistenciju.

Podsjetimo da Ramosa nije pozvao selektor Španije Luis Enrique za Evropsko prvenstvo, pa će dobiti priliku za dodatni odmor, ali i dovoljno vremena da pronađe novu sredinu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RollingBlunt
Ne kontam zasto bi bila bomba ako ode u PSG ?? Jel mi mozete to odgovoriti ? Za PSG se znalo i pretpostavljalo od kad mu nisu dali ugovor u Realu, bomba bi bila da je potpisao za benevito, arsenal, za neke od slabijih klubova, nije bomba neato sto vec citav svijet zna.. joj kako radite klikbajt ccc, al nema veze, nemam nista bolje da citam pa moram vas jbg
8 2
NKZ1922
"Eeee vidimo se raja, odo ja u rizPa"
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi