Eto'o: Balotelli mi je kao brat, ali nikada nije pokazao ni 10% svojih sposobnosti na utakmici

Od Super Marija se mnogo očekivalo

Eto'o: Balotelli mi je kao brat, ali nikada nije pokazao ni 10% svojih sposobnosti na utakmici

E. Čaušević

Kamerunski fudbaler Samuel Eto'o nedavno je završio igračku karijeru, te sada koristi svaku priliku da se pojavi u javnosti.

Eto'o je imao izuzetno bogatu karijeru i voli se prisjetiti nekih nezaboravnih trenutaka. U razgovoru za italijanske medije govorio je o vremenu do je igrao za Inter s kojim je 2010. godine osvojio tripletu.

Kamerunac je u Inter stigao na ljeto 2009. godine iz Barcelone kao dio transfera Zlatana Ibrahimovića u katalonski klub. Ispostavilo se da je to za njega bio odličan potez jer je već u prvoj sezoni s Interom osvojio sve trofeje.

Eto'o je za La Gazzetta dello Sport pričao o vremenu dok je igrao za Inter, a posebno se osvrnuo na Marija Balotellija koji je tada bio član i velika nada kluba s Meazze.

On vjeruje da je Balotelli mogao ostvariti daleko bolju karijeru jer na terenu nije pokazao ni 10% svojih sposobnosti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Volim Marija i on mi je kao mali brat. Ipak, nikada nije pokazao ni 10% svojih sposobnosti na terenu. Mario kojeg sam vidio na treningu kada je želio igrati nikada nisam vidio na nekoj utakmici i zbog toga mi je baš žao", rekao je Eto'o.

Balotelli je na ljeto 2010. godine napustio Inter i prešao u Manchester City, a nakon toga igrao je još za Liverpool, Milan, Nicu i Marseille. Ovaj 29-godišnji napadač trenutno je član Brescije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi