Can: Nisam dogovorio ništa sa Juventusom, možda ostanem

Demantovao špekulacije

Can: Nisam dogovorio ništa sa Juventusom, možda ostanem

Fudbaler Liverpoola Emre Can javno je demantovao špekulacije o potpisanom predugovoru sa Juventusom.

Njemački reprezentativac je istakao da sa Juventusom za sada nije dogovorio ništa, te da uopće nije isključeno da ostane na Anfieldu još neko vrijeme.

"Moj agent aktivno radi na svemu i razmatra svaku opciju koja se ukaže, ali ovdje sam sigurno do ljeta. Sa Juventusom nisam ni dogovorio, ni potpisao nikakav predugovor", započeo je Can, te nastavio:

"Naravno, razgovaram i sa čelnicima Liverpoola. Još uvijek sam ugovorom vezan za ovaj klub i vidjet ćemo šta će biti na kraju. Možda i ostanem. Ovo je veliki i sjajan klub, nemam više šta da kažem i sve ostalo je na agentu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Sada sam samo koncentrisan na fudbal i na svoje igre. Dajem i davat ću maksimum za Liverpool dok god sam ovdje", rekao je Can.

Emre Can (24) je u Liverpool stigao na ljeto 2014. godine iz Bayer Leverkusena, a ugovorom je za Redse vezan do 30. juna ove godine.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi