Euforija u Kaknju: Rudar želi pobjedu i u komšijskom derbiju

Navijači najavljuju pohod na Visoko

Euforija u Kaknju: Rudar želi pobjedu i u komšijskom derbiju

Samir Mlaćo

Veliki broj tenera i nogometaša Prve lige FBiH kao jednog od kandidata za sam vrh u novoj sezoni najavljivao je kakanjski Rudar. I bili su u pravu. 

Rudar je u protekla dva kola osvojio četiri boda, a lako je mogao do punog plijena. Susret protiv Bratstva pokazao je da će Kobilica, Fahrudin i Mirza Kovač, te Hrelja, Subašić, Musić i ostali biti tvrd orah za sve rivale.

U subotu će izabranici Fadila Hodžića put Visokog. Komšijski derbi Rudar dočekuje u sjajnom raspoloženju. Pobjeda nad Bratstvom (4:1) uz efikasnu igru podigla je moral igračima, a navijači su zadovoljni napustili stadion.

Vidjeli su svoje ljubimce kako daju maksimum od prve do zadnje minute, a to je navijačima i najbitnije. Uz tri boda, naravno.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Kaknju već danima vlada euforija pred komšijski derbi. Veliki broj navijača najavljuje pohod na Visoko, a nova "trica" Rudar bi uključila u borbu za sami vrh.

Vjerovatno i probudila nadu navijačima da će u svakoj utakmici gledati ambiciozni Rudar koji će igrati za gol više.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi