Euforija u Milanu: Ibrahimović će igrati od prve minute protiv Sampdorije?

Vratio se u staro jato

Euforija u Milanu: Ibrahimović će igrati od prve minute protiv Sampdorije?

E. Čaušević

Iskusni švedski napadač Zlatan Ibrahimović jučer je postigao gol u prijateljskoj utakmici Milana i niželigaša Rhodensea.

Ibrahimović se nakon osam godina vratio u Milan i već na prvoj utakmici je uspio zabiti gol. Milan je slavio sa 9:0, a pored jednog pogotka iskusni 38-godišnji napadač upisao je i asistenciju.

Šveđanin je pokazao da će biti veliko pojačanje za Rossonere iako je na zalasku karijere. Ibrahimović bi u zvaničnom meču za Milan mogao debitovati već u ponedjeljak protiv Sampdorije.

Italijanski mediji prenose da će Ibrahimović vjerovatno zaigrati od prve minute što se nije očekivalo s obzirom da je posljednji takmičarski meč odigrao još prije dva mjeseca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

No, Ibra je pokazao da se nalazi u dobroj formi i čini se da će protiv Sampdorije biti na terenu od prve minute. Dolazak Ibrahimovića izazvao je veliki interes navijača jer je već "planulo" 56.000 ulaznica za ovaj meč.

Utakmica između Milana i Sampdorije igra se u ponedjeljak od 15 sati.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi