Ludi meč u Belgiji i bajka koja traje: Maestralni Prevljak doveo Eupen na lidersku poziciju!

Jupiler liga

Ludi meč u Belgiji i bajka koja traje: Maestralni Prevljak doveo Eupen na lidersku poziciju!

H. Zilić

U desetom kolu belgijske Jupiler lige sjajan meč odigrali su Eupen i Genk.

Konačan rezultat je bio 3:2 u meču gdje smo vidjeli dosta zanimljih dešavanja i uzbuđenja.

Genk je poveo u 11. minuti golom Thorstvedta na asistenciju Itoa, a domaće u igru vraća bh. reprezentativac Smail Prevljak golom iz penala u 16. minuti,

U 59. minuti Amat je dobio direktan crveni karton i Eupen je ostao s igračem manje.

Genk brojčanu prednost na terenu koristi u 71. minuti kada Ugbo pogađa za 1:2, asistent je bio Arteaga.

Kada se činilo da gosti nose tri boda i da Eupen ne može puno toga napraviti s igračem manje na sceni je ponovo Smail Prevljak.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Naš napadač postiže drugi gol na utakmici za 2:2 u 86. minuti, a u trećoj minuti sudijske nadoknade Eupen sa deset igrača stiže do tri boda, strijelac je bio Heirs, a u akciji je učestvovao večeras maestralni Prevljak.

Eupen je lider na tabeli sa 20 bodova koliko ima i drugoplasirani Antwerp.

Top Komentari

amza
Ok zaista igra za respekt momak je dobar ali zasto ovaj portal izbjegava izvjestavati o djuricu momku koji srcem igrao za Bih dao vazne golove igra seriju A usao zabio gol za pobjedu svoje ekipe o tome nepise ovaj portaj koji je ocigledno u talu s menadzerima koji nam unistavaju reprenzetaciju i sve oko nje jbo vas vico i petev
20 9
E.Car
Kad čujem onog debila Kukoca da je Biblija nas najbolji napadač poslije Džeke. Možda je dobar za naše lige ali ga siju u svakom smislu Prevljak, Demirović i Đurić.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti