Everton će u posljednji čas pokušati da dovede Andre Gomesa

Stiže pojačanje iz Barcelone?

Everton će u posljednji čas pokušati da dovede Andre Gomesa

Portugalski vezni fudbaler Andre Gomes dugo vremena se povezuje sa odlaskom iz Barcelone, ali nikako da se neki transfer realizuje. 

Posljednji klub u nizu onih koji se interesuju za njega je Everton. Kako danas prenosi Daily Mail, Karamele će u posljednjim trenucima prelaznog roka pokušati da angažuju Portugalca.

Za sada nije poznato koliko će novca Barcelona tražiti, ali se pretpostavlja da neće praviti veliki problem ukoliko dođe do dogovora između Evertona i njenog fudbalera.

Inače, ekipa sa Goodisona još uvijek pokušava završiti transfer Yerryja Mine i Bernanrda koji je trenutno bez kluba, ali se dugo povezuje sa Evertonom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naravno, čelnici engleske ekipe će morati požuriti obzirom da do kraja prelaznog roka imaju samo nešto manje od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi