Svi mu govore da je za penziju, a Cristiano Ronaldo je večeras začepio usta kritičarima!

Sjajan gol protiv Evertona

Svi mu govore da je za penziju, a Cristiano Ronaldo je večeras začepio usta kritičarima!

Endin Čaušević

Fudbaleri Manchester Uniteda igraju trenutno u gostima protiv Evertona.

Everton je odlično otvorio večerašnji meč jer su domaći već u šestoj minuti poveli sa 1:0 kada je Alex Iwobi fantastično pogodio mrežu De Gee.

Međutim, Crveni đavoli su uspjeli ekspresno da se vrate u meč i čak dođu do preokreta.

United je već u 15. minuti poravnao na 1:1 kada je nakon odlične akcije Antony savladao Picforda.

U 29. minuti Ten Hag je bio primoran da zbog povrede izvede Martiala, a umjesto njega Cristiano Ronaldo je dobio priliku i to je uspio da iskoristi na najbolji način.

Portugalac je u 44. minuti sjajno istrčao kontru nakon što je dobio pas od Casemira, a zatim je pogodio za 2:1 i veliko slavlje za navijače Manchester Uniteda.

Oglasi

Pogodak Ronalda za 1:2 pogledajte OVDJE i u videu ispod.

Sigurno je da će Portugalcu ovaj gol itekako značiti nakon lošeg starta sezone i jasno je koliko želi pokazati Ten Hagu da zaslužuje mjesto u startnoj postavi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Ronalda je ovo bio čak 700. gol u klupskoj karijeri što je svakako još jedan nevjerovatan poduhvat sjajnog Portugalca.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Edin Merlin
700 komada Hejteri mogu da mu testise coke ..!
9 4
Bulle
Baš svi da su rekli i nisu, možda ovi naši novinari, jedan promašaj pa ga u penziju šalju imao je on i većih promašaja u karijeri od neki dan...
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi