Everton krade veliku želju Bayerna

Ko će ga na kraju dovesti?

Everton krade veliku želju Bayerna

S. Grebović

Stameniti stoper velika je želja još uvijek aktuelnog prvaka Evrope, ekipe minhenskog Bayerna.

Everton večeras gostuje Arsenalu na Emiratesu u prvoj utakmici 33. kola Premiershipa.

I iza Karamela i iza Topnika jedna je vrlo turbulentna sezona. Eventualnom pobjedom Everton bi se primakao svom gradskom rivalu Liverpoolu na samo bod razlike šest kola prije kraja prvenstva. Nema sumnje da će uprava sa Goodisona i ovog ljeta nastojati da dovede neka zanimljiva imena, a o nekim se već šuška.

Prvo od njih se vezuje uz ime stopera Norwicha, Maximillian Jamesa Aaronsa. Za usluge Engleza zagrizli su i velikani poput Bayerna i Manchester Uniteda, a tim iz Minhena je već ranije bio u pregovorima sa njegovim klubom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Kanarinci su osigurali ekspresan povratak u društvo najboljih nakon što su prošle sezone ispali iz Premier lige, a da li će ostati bez pouzdanog stopera koji je ove sezone odigrao 42 utakmice u Championshipu ostaje da se vidi.

Top Komentari

vedo_os
Za vašu informaciju momak nikad u životu nije igrao stopera, visok 177cm igra desnog beka a nekad zna i lijevog..
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi