Everton smislio plan kako da dovede Ciru Immobilea

Karamele šalju ponudu

Everton smislio plan kako da dovede Ciru Immobilea

Ekipa Evertona već neko vrijeme je zainteresovana da u svoje redove dovede Ciru Immobilea iz Lazija.

Immobile i ove sezone igra vanserijski fudbal i prvi je strijelac lige.

Oko na njega je bacio menadžer Karamela Carlo Ancelotti koji ga pod svaku cijenu sljedeće sezone želi gledati na Goodison Parku.

Ipak, cijena koju Lazio traži je previsoka i iznosi 50 miliona eura, ali Everton je smislio plan kako da tu cifru smanji.

Kako prenosi Teamtalk Karamele planiraju rimskom timu poslati svog napadača Moisea Keana uz nadu kako će Lazio prihvatiti njega i nešto novca u zamjenu za Immobilea.

Podsjetimo, Kean je stigao u Everton prošlog ljeta iz Juventusa ali nije opravdao epitet pojačanje iako je uloženo čak 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ovaj 20-godišnjak je ipak još uvijek velika nada italijanskog fudbala i Laziju bi sigurno dobro došao. Ipak, Immobile je Immobile.

Za kraj dodajmo kako Lazio i Ciro pregovaraju oko novog ugovora ovih dana i njegova sudbina bi trebala biti poznata već za koju sedmicu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi