Luis Alberto: Immobile mi je dužan poklon, možda neki Rolex!

Da li će napadač Lazija nagraditi svog saigrača?

Luis Alberto: Immobile mi je dužan poklon, možda neki Rolex!

Luis Alberto, jedna od zvijezda Lazija, je ove sezone upisao 13 asistencija u Seriji A i jednu u Ligi Evrope.

To ga čini najboljim asistentom u ligama petice.

Veliki broj asistencija je išao za Ciru Immobilea, napadača Lazija koji je prekid Serije A zbog pandemije koronavirusa dočekao na prvom mjestu liste najboljih strijelaca.

"Immobile mi duguje poklon, i to skup. Možda Rolex!", šaljivo je poručio Luis Alberto za Lazio Style Radio, pa nastavio:

"Iskreno nadam se da će on stići do 40 golova što je brže moguće. Meni je svejedno, golovi ili asistencije, ako ćemo doći do tri boda".

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Fudbal je uvijek bio moja strast. Naporno sam radio da bih došao do ovdje. Uvijek želim pobjeđivati i ako nastavimo to raditi nakon što se sezona nastavi, to znači da ćemo završiti na jednom od prva dva mjesta u Seriji A", poručio je Luis Alberto.

Inače, Ciro Immobile hita ka tituli "capocannonierea" sa 27 golova u ovoj sezoni Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije