Everton u paketu dovodi dvojicu igrača PSG-a?

Špekulacije

Everton u paketu dovodi dvojicu igrača PSG-a?

E. Škorić
Teme:

Everton kao i većina klubova ima plan da se pojača na ljeto, a na Goodison Parku žele da dovedu dvojicu PSG-ovih igrača.

Kako javlja Le10Sport, Everton je zainteresovan za PSG-ov tandem Thomas Meunier - Layvin Kurzawa.

Radi se o igračima iz zadnje linije, a dolakzak bi Kurzawe bi mogao značiti i kraj karijere Evertonovog beka Leightona Bainesa.

Meunier se i ranije povezivao s Evertonom, a kako Belgijanac kod Thomasa Tuchela ne igra redovno, nije isključen transfer na kraju ove sezone.

Osim toga, Parižani zbog financijskog fair-playa planiraju da prodaju neke svoje prvotimce i Meunier je u prvom redu za odlazak.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uz Everton, za Meuniera se zanima i Tottenham, koji se sprema na život bez Kierana Trippiera, kojeg planiraju da kupe Manchester United i Arsenal.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi