Provokacija godine: Šal s imenom Lionela Messija na štandovima navijača Evertona

Nisu mogli da odole

Provokacija godine: Šal s imenom Lionela Messija na štandovima navijača Evertona

E. Čaušević

Fudbaleri Evertona sinoć su na svom terenu pobijedili Burnley sa 2:0 u okviru 37. kola engleskog Premiershipa.

Everton se tako na najbolji način oprostio od svojih navijača za ovu sezonu, a pitanje pobjednika riješili su samo za tri minute kada su postigli oba gola.

Međutim, u centru pažnje sinoćnjeg meča bili su navijači Evertona koji su na zanimljiv način provocirali pristalice najvećeg rivala Liverpoola koji je prije nekoliko dana poražen u Ligi prvaka od Barcelone.

Navijači Evertona odlučili su da iskoriste ovaj meč kako bi stavili sol na ranu Redsa jer je bilo dosta navijača koji su na stadionu imali šal na kojem je pisalo "Messi".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Engleske komentatore je iznenadilo otkud takav šal na Goodisonu, ali veoma brzo su dobili odgovor. Naime, ispred stadiona na štandovima se mogao kupiti ovaj šal i jasno je koja funkcija mu je bila na sinoćnjem meču.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ramoramo
Najveci im domet sesto mjesto
0 2
Juve88
Sta ce oni provocirat majke vam, pa glavu u pjesak neka stave jbt
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi