Evolucija Marakane: Zvezdin stadion promijenio izgled za godinu dana

Izgleda mnogo ljepše

Evolucija Marakane: Zvezdin stadion promijenio izgled za godinu dana

Stadion Crvene zvezde koji nosi naziv "Rajko Mitić" doživio je pravu renesansu u roku od samo godinu dana.

Osim što su se fudbaleri potrudili da Crvena zvezda napreduje i piše historiju evropskim uspjesima, značajnu promjenu je doživio i dom crveno-bijelih, što najbolje pokazuje i videozapis koji je objavljen na klupskoj stranici.

U roku od godinu dana na nekadašnjoj Marakani je promijenjena trava, kao i stolice na sjevernoj tribini koje nisu mijenjane skoro dvije decenije, a i krov je ofarban u bijelo i sad izgleda znatno ljepše.

Na novo ruho stadiona u Crvenoj zvezdi su itekako ponosni i njegovu tranformaciju su prikazali i navijačima, no najavili su da neće stati na tome, te da će i dalje raditi na njegovom uljepšavanju.

Stadion je poprimio mnogo ljepši izgled, u što se možete uvjeriti u priloženom videozapisu.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi