Evra objavio razgovor sa Ronaldom pred Atletico: Brate, razbićemo ih!
Čudesni Cristiano Ronaldo je odigrao najbolji meč kada je najviše bilo potrebno. Odveo je Juve u četvrtfinale i torinski tim je sa njim među favoritima za naslov (Foto: EPA)

Bio je uvjeren u prolaz dalje

Evra objavio razgovor sa Ronaldom pred Atletico: Brate, razbićemo ih!

M. Šljivak

Francuski fudbaler Patrice Evra objavio je na Twitteru screenshot razgovora sa Cristianom Ronaldom nekoliko dana pred revanš meč Lige prvaka između Juventusa i Atletico Madrida.

Ronaldo je blistao protiv Jorgandžija. Postigao je hat-trick u pobjedi Stare dame od 3:0, a Evri je pred utakmicu u porukama napisao da će Juve razbiti Atletico.

"Ovo su poruke između mene i Cristiana pet dana prije velikog povratka. Ovo samo pokazuje samopouzdanje i posvećenost najboljeg igrača svijeta. Trebamo reći hvala ocu i majci i naravno Bogu što nam je dao tako divnog čovjeka i nevjerovatnog igrača", napisao je Evra, te je dodao:

"U svakoj prilici i pod velikim pritiskom moj brat pokazuje ko je glavni. Ne budite ljubomorni, samo vam želim pokazati ovo, a ako se ne slažete sa mnom, ne mogu vam pomoći. Uživajte u životu, ali morate priznati da je on najbolji među najboljim. Ne pokušavajte otkriti broj telefona", napisao je Evra.

U razgovoru je Ronaldo jasno poručio...

"Proći ćemo brate. Razbićemo ih", napisao je CR.

Na kraju se to i dogodilo. Ronaldo je razbio Atletico, postigao im je 25. gol u karijeri i odveo je Juve u četvrtfinale Lige prvaka.

Ovako je izgledao razgovor Evre i Ronalda...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Omerovic Alem
E moj luks-02 lijepo Evra rece ne budite ljubomorni na covjeka
0 0
adis_D11
Luks-02 Buraz kolko znas i razumiš se zato si tu gdje jesi.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti