Evra otvoreno rekao šta misli o igračima Uniteda: Pogba će otići, a Alexis je došao samo zbog novca

Nekadašnji igrač Crvenih đavola

Evra otvoreno rekao šta misli o igračima Uniteda: Pogba će otići, a Alexis je došao samo zbog novca

Jedan od onih koji su otvoreno kritikovali fudbalere Manchester Uniteda nakon još jedne vrlo loše sezone je nekadašnji član ovog kluba Patrice Evra. 

United je završio tek kao šesti u Premiershipu i naredne sezone će igrati Evropa ligu, a Evra je otvoreno priznao šta misli o pojedinim igračima kluba.

Tom prilikom je najviše kritika uputio prema Paulu Pogbi i Alexisu Sanchezu.

"Ne želim da krivim sve fudbalere jer nisu svi krivi. Smatram da su neki od njih ovdje, a da ni sami ne znaju zašto su ovdje".

"Mislim da će Pogba otići, jer naprosto morate osjećati ljubav kada igrate u nekom klubu, morate biti potpuno predani. Ako Pogba odluči da ostane još jednu sezonu i onda ode ili se odluči da ostane nekoliko sezona, možda će ga navijači onda voljeti jer je predan. Nije da ga branim, ali znam da svađe s navijačima ubijaju Paula", rekao je Evra pa se osvrnuo na drugu skupinu igrača:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Neki igrači su ovdje samo radi novca. Ne bojim se to reći. Nemam ništa protiv Alexisa, odmah da kažem. Imao je ponudu Manchester Cityja koji je nudio manje novca, ali je igrao bolji fudbal nego United. Žao mi je zbog toga, ali City igra bolji fudbal i sigurno bi unaprijedio Alexisa. Dakle, želim znati koji je pravi razlog zbog kojeg je izabrao United? Nemojte mi samo reći da je volio Manchester United kad je bio dijete. Ili je do novca ili je htio biti zvijezda broj 1 u klubu i uzeti dres s brojem 7", kaže Evra.

Alexis iza sebe ima stvarno očajnu sezonu. Odigrao je u Premiershipu ukupno 20 utakmica i postigao je samo jedan gol. U svim takmičenjima je upisao ukupno 27 nastupa uz postignuta dva gola.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

frank_leone
Prvi članak (oko 8h ujutru): "Alexis došao zbog novca". Drug članak (oko 13h): "Pogba će otići" Treći članak (oko 21h): "Alexis je došao samo zbog novca i imam osjećaj da će Pogba otići" Aferim!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi