Zbog čega igrači Leicestera nikada neće preći u West Ham?
Vlasnik Leicestera je dobro zapamtio sve loše što se pričalo protiv njega i našao je način kako da se osveti za sve to

Odbijaju sarađivati

Zbog čega igrači Leicestera nikada neće preći u West Ham?

E. Čaušević

Januarski prelazni rok donio nam je nekoliko zvučnih transfera, posudba, ali i transfer saga koje su na kraju ostale samo na špekulacijama.

Ove zime posebno aktivni bili su klubovi u Engleskoj, ali se puno više očekivalo od West Hama koji je na kraju doveo samo dva pojačanja. Londonski klub kuburi s povredama igrača i to posebno u napadu. Navijači West Hama bili su razočarani kada je klub objavio da je napadač Prestona, Jordan Hugill, novi igrač londonske ekipe.

West Ham je na meti imao nekoliko iskusnih napadača, a među njima bio je i Islam Slimani koji je na kraju otišao na posudbu u Newcastle. Londonski klub pokušao je sve da dovede ovog igrača, ali Leicester jednostavno uopšte nije želio da ostvari kontakt s njima.

Mnogima nije bilo jasno zbog čega Lisice ne žele sarađivati s West Hamom koji je bio spreman na sve. No, nekoliko dana kasnije engleski mediji su uspjeli saznati da je za sve kriva potpredsjednica West hama, Karren Brady.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ona je prošle godine pisala kolumnu za The Sun u kojoj je osula paljbu po vlasniku Leicestera Vichaiju Srivaddhanaprabhai nakon otkaza Claudiju Ranieriju. U svojoj kolumni jasno mu je poručila da je napravio veoma glup potez što je otjerao trenera koji mu je donio titulu prvaka Engleske.

Očito je da je vlasnik Leicestera dobro zapamtio ovu kolumnu, ali i autora iste. Leicester je jasno dao do znanja West Hamu da neće moći kupiti ili posuditi bilo kojeg igrača ovog kluba dok je Karren Brady na funkciji u londonskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi