Mourinho i Roma strahovali do nadoknade, golijada u Austriji, drama u Londonu
FOTO: EPA

Evropa liga i Konferencijska liga

Mourinho i Roma strahovali do nadoknade, golijada u Austriji, drama u Londonu

H. Zilić

Uzbudljivo je bilo na revanš mečevima osmine finala Evropa lige i Konferencijske lige koji su odigrani sa početkom u 21 sat.

Plasman među osam u Evropa ligi osigurao je Lyon, dok su dueli Eintracht -Betis i West Ham - Sevilla otišli na produžetke jer su Betis i West Ham slavili sa golom razlike kao Eintracht i Sevilla u prvim duelima prošle sedmice.

U konferencijskog ligi večeras slave PAOK, Slavia Prag i Feyenoord, dok je drama bila u Rimu gdje je Vitesse vodio sa 0:1, ali Roma u finišu poravnava na 1:1 i prolazak među osam.

Partizan se oprostio od Evrope porazom u Rotterdamu.

Evropa liga:

Eintracht - Betis 0:1

Oglasi

Lyon - Porto 1:1

West Ham - Sevilla 1:0

Konferencijska liga:

Roma - Vitesse 1:1

Feyenoord - Partizan 3:1

Potražite više informacija na temu UEFA Konferencijska liga:

Gent - PAOK 1:2

LASK - Slavia Prag 4:3

Top Komentari

Goran86
Purinjo nivo special EKL
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi