Evropska elita je tu: Zmajeve u Beču gledaju skauti Bayerna, Cityja, Barcelone...
Ko zna, možda neko od bh. fudbalera sutra sebi osigura transfer u neki veliki evropski klub? Mnogi će biti na licu mjesta...

Impresivna lista klupskih skauta koji će prisustvovati utakmici

Evropska elita je tu: Zmajeve u Beču gledaju skauti Bayerna, Cityja, Barcelone...

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će sutra (četvrtak) odmjeriti snage sa Austrijom u okviru 4. kola grupe 3 Lige nacija.

Osim što ovaj meč privlači veliku pažnju naše, ali i austrijske javnosti, zanimljiv je i skautima što se najbolje može vidjeti po spisku klubova čiji će skauti sutra biti na stadionu Ernst Happel, a do kojeg je došao SportSport.ba.

Bh. i austrijske fudbalere će sutra gledati skauti nekih od najvećih evropskih klubova kao što su Barcelona, Manchester City, Bayern, Borussia Dortmund, Inter, Milan, Tottenham...

Kompletan spisak klubova čiji će skauti prisustvovati utakmici Austrija - BiH:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Anderlecht (Belgija), Augsburg (Njemačka), Brighton (Engleska), Atalanta (Italija), Trabzonspor (Turska), Southampton (Engleska), Bayern Munchen (Njemačka), Stuttgart (Njemačka), Manchester City (Engleska), Tottenham (Engleska), Fulham (Engleska), SPAL (Italija), Barcelona (Španija), Milan (Italija), Wolverhampton (Engleska), Inter (Italija), Bayer Leverkusen (Njemačka), Borussia Dortmund (Njemačka), Hoffenheim (Njemačka), Fortuna Dusseldorf (Njemačka), Borussia M'gladbach (Njemačka), Eintracht Frankfurt (Njemačka), Wolfsburg (Njemačka).

Top Komentari

Medo-Brundo
Evropska elita duga mi je kiiiiiiii..sobran
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi