13

Komentari (13)

tale
Ako bundesliga nije u top 5 to znaci da sistem bodovanja nije dobar
King_Kenny
@tale ...ne,nego to znaci da je Bayernliga totalno propala,mada je vec odavno takva...osim Bayerna ovi ostali se redovno brukaju u europskim takmicenjima.
Klicko
Pa sta Klicko govori godinama?Kozoyebska liga u kojoj se zna prvak unaprijed 15 godina
volta
Zato nisu postali robovi Arapima, Rusima i Amerikancima, nisu prodali svoj obraz za pare, a uz to Bajern na transfere potroši 20 do 30 miliona eura i bude jači od svi ostalih timova iz lige petice koji su potrošili pojedinačno preko milijardu eura u na pojačanja u zadnjih 10 do 15 godina
Dasler
@Klicko Što se ponavljaš prijatelju? Apsolvirali smo to već 100 puta najmanje, jesi retardiran možda? Ko pokvarena ploča i ti i drug ti maloumni, svaki mogući članak iste komentare pišete.. natakarim vam kewe zaostali kretenu dosadni ;)
Klicko
@Dasler natakarim ti familiju komplet(zenskog roda) :))))
Len
Drug ne trebas se obazirati na ovo, King Keny i ovaj to je cak mozda isti lik. Bolesnik neki. A i ako nije ovaj je nagodan Klicko zahebaje se. Pusti ga da ne obazires se i to je to. A sto se tice ovih sto nisu procitali text a komentarisu u pitanju je trenutno stanje za tekucu sezonu ne ukupni koeficijent. U kojem su Englezi prvi, Spanci drugi a Njemci i Italijani tu negdje treci i cetvrti.
King_Kenny
@Len ...ukupni koeficijent popravlja Bayern inace bi odavno bili iza Portugala,Holandije,Ukrajine,Turske,Belgije...
Len
Hvala gigantu nismo znali.
Dasler
@Klicko podojis mi sultana, supljoglavi degeneriku :)))
Dasler
@Len par puta sam pomislio bas to, vjerovatno se idiot dopisuje ovako nekad sam sa sobom. Po nacinu pisanja, interesnog polja u smislu hejtanja Bayerna i bundeslige, pa i psovkama se moze zakljuciti da se radi o istom umobolniku. Zamisli bolesti, imas dva profila na ss . ba haha..
Kakav jad i cemer xD
Klicko
@Dasler napasi mi se guznih dlaka ali ono bas se napasi drama :))))))))))))))))))
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti