Exequiel Palacios stiže u Evropu, ali nije na kraju odabrao Real Madrid

Potpisao za Bayer

Exequiel Palacios stiže u Evropu, ali nije na kraju odabrao Real Madrid

E. Škorić

Argentinski veznjak Exequiel Palacios je prije tačno godinu dana bio velika želja Florentina Pereza i smatralo se da će potpisati za Real Madrid, no godinu dana kasnije pojačao je njemački klub.

Palacios se smatrao i još uvijek se smatra izuzetnim talentom i jednom od najboljih igrača na prostoru Južne Amerike, a nakon što je imao uspješan period u River Plateu, odlučio se doći u Evropu.

Dvadesetjednogodišnji argentinski reprezentativac će tako prvi put igrati na evropskom tlu, a od 1. januara gledaćemo ga u dresu Bayer Leverkusena.

Apotekair su tražili mladog i perspektivnog igrača i najzad shvatili da je Palacios prava investicija za budućnost.

Mnogi veliki igrači su karijere započeli u Bayeru, a kasnije igrali u velikim klubovima. Tako se možemo sjetiti Michaela Ballacka, Danija Carvajala, Artura Vidala, Tonija Kroosa...

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Palacios se također nada da će kroz dobre igre u dresu Bayera dobiti poziv još većeg kluba, a kao i svakom Argentincu, jedna od najvećih želja ili je Barcelona ili Real Madrid.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
navedeni veliki igraci nisu zapoceli karijeru u bayeru iz leverkuzena.. igrali su tu, tacno, ali bili su samo u prolazu, kao ze roberto, paolo sergio itd.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi