FA obradovao Leicester

Drinkwater nije dodatno kažnjen

FA obradovao Leicester

E. Čaušević

Leicester je jučer na gostovanju protiv Manchester Uniteda remizirao sa 1:1 u utakmici 36. kola Premier lige.

Lisice su jučer mogle pobjedom osigurati titulu prvaka, ali se na kraju ekipa Claudija Ranierija morala zadovoljiti samo jednim bodom. Gosti su utakmicu završili sa igračem manje jer je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Danny Drinkwater.

Nakon što mu je glavni sudija utakmice, Michael Oliver, pokazao put prema svlačionici Drinkwater je žestoko reagovao na njegovu odluku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, nakon današnjeg sastanka FA odlučeno je da fudbaler Leicestera neće biti dodatno kažnjen zbog svoga poteza. Drinkwater će propustiti narednu utakmicu protiv Evertona, ali će Ranieri moći računati na njega u posljenjem kolu protiv Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti