Fabian Schar je bio u šoku nakon utakmice: Izgleda strašno, ničega se ne sjećam
Igrači su brzo reagovali

Švicarac je nakon sudara glavama sa Gruzijcem ostao ležati na terenu

Fabian Schar je bio u šoku nakon utakmice: Izgleda strašno, ničega se ne sjećam

S. Pašalić

Utakmica kvaliffikacija za EP koja je jučer odigrana između Gruzije i Švicarske donijela je jednu dramatičnu scenu.

Naime, reprezentativac Švicarske Fabian Schar je nakon brutalnog sudara glavama sa Gruzijcem Jemalom Tabidzeom ostao ležati na terenu bez svijesti.

Igrači i jedne i druge reprezentacije su brzo potrčali i pokušali pomoći Scharu kojem je jezik zaglavio u grlu i uspjeli su na vrijeme reagovati.

Schaer se brzo oporavio nakon daljnjeg tretmana švicarskog medicinskog tima, te se vratio u igru i pomogao svom timu da dođe do pobjede od 2:0.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Izgleda strašno. Ne sjećam se ničega", rekao je Švicarac nakon što mu je prikazana video snimka.

"Bio sam bez svijesti nekoliko sekundi. U glavi mi i dalje zuji. I imam bol u vratu i modricu na čelu. Ali bilo je vrijedno toga.", dodao je Schar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi