4

Komentari (4)

user1676286668
95%vas što komenatrisete dt treba da uradi sa parama bi isto radili i ne bi dalo nikom marke...očit primjer toga je nurkic udarila para u glavu pa odjeći oca..
Pojedinci imaju kolekcije na stotine sportski automobila, u kupatilu zlatna WC solja, u podrumu ogromna hrpa novca koja je istruhla, sve je to haram, dok svijet gladuje, taj se nije namucio u zivotu i nije s mukom zaradio taj novac, ali zato klanja 5 vakata, pa se pitam jesu li to vjernici. Imaju para da placaju fudbalere ogromnim novcem kao niko u svijetu, umjesto da se je taj novac usmijerio za humanitarnu pomoc u svijetu.
BigBosnianBoss
Kad bi samo davali zekat redovno ne bi bilo gladnih na svijetu ali ne,ono se bahati ma fuuujjjj
YouTalkinToMe
Vrlo darežljiv narod koji mnogo voli da daje i poklanja, jedini problem je što vole da daju onima koji vec imaju previše umjesto da daju onima koji nemaju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.