15

Komentari (15)

Goran86
Sudija 12ti igrac. Jos da hoce svirati penal pa da i Salah zabije
bosch
@axel42 šta je ovo pajdo reče Bayern daleko jači od Lpoola haha. Nikad ne otpisujte Liverpool kako to ne naučite kroz sve ove godine
axel42
Buraz naravno da je jači. Ja sam znao za ovo šta će biti. Samo kažem da na ovom nivou takmičenja treba i sreće a to je Liverpool večeras mnogo imao za razliku Bayerna koji je imao šut 25 prema 3 i primio gol u gotovo zadnjoj minuti i ispao. Ali to je fudbal, kažem treba sreće ne samo znanja. Ali nemožeš to King Kennyu objasniti. Zato ga malo zezam.
King_Kenny
@bosch ...ponadali se ljudi,kontaju mogu ovi levati izbaciti giganta sa Anfielda...ja sam jos nakon grupne faze rekao da Liverpool ovo osvaja i tako ce i biti,bez obzira ko bude protivnik u finalu.
axel42
E to su ti komentari koji su nedostajali na poluvremenu
bosch
Druže da su jači prošli bi ekipu kao Villareal. Liverpool ovako godina preokreće utakmice nije tu sve sreća, tko je kriv Bayernu što nisu golove davali. Da statistika prikazuje najboljeg Barcelona bi imala 15 liga prvaka.
Ibro
Udje Diaz i sve se promjeni. Svaka mu cast
King_Kenny
@Ibro ...a meni se neki dan smiju kad sam rekao da je Diaz vec sada na nivou Manea i Salaha...covjek je velemajstor a jos se nije potpuno adaptirao,ni jezik jos nije naucio.
axel42
Eh evo ga, a dosad šutio ko pi čoka!
King_Kenny
@axel42 ...kako sam sutio usao na poluvremenu i rekao da ovo Liverpool izjednacava,a vrlo moguce i preokrece i tako i bi...gledam utakmicu necu se rasoravljati sa neznalicama koji nakon jednog poluvremena vec otpisuju giganta kao sto je Liverpool...pa nisu oni Bayern da ih ovi patuljci izbace.
pitariistok
Sta li im rece Klopp u svlacionici...
juve10
Natrpaj to sad. Bolje će biti finale
Maestro
Ovaj golman bolje od prostitutke širi noge sve kroz noge mu ulazi
user1621626775
Dal ce sudiju proganjat greska iz prvog poluvremena ?
Goran86
Nije Hemery dzaba vodio Arsenal. Puvuko se xicic
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.