Dogovorio transfer života i osigurao unuke tim bogatstvom, a onda su Saudijci spomenuli njegove pse

Bizaran problem za veznjaka Liverpoola

Dogovorio transfer života i osigurao unuke tim bogatstvom, a onda su Saudijci spomenuli njegove pse

Endin Čaušević

Brazilski reprezentativac Fabinho samo je jedan u nizu fudbalera koji ovog ljeta žele put Saudijske Arabije jer je dobio ponudu koja se ne odbija. U Liverpoolu su se već pomirili s njegovim odlaskom, no sada bi transfer mogao propasti zbog nevjerovatnog razloga.

Fabinho je već nekoliko sezona glavna karika u veznom redu Liverpoola i Jurgen Klopp nije krio koliko je razočaran kada mu je Brazilac priznao da želi napustiti klub jer je dobio nestvarno bogatu ponudu iz Saudijske Arabije.

Mediji u Engleskoj pišu da Liverpool neće praviti probleme Fabinhu oko transfera, te su mu poručili da će prihvatiti ponudu koja dođe za njega od Al Ittihada koji je već dogovorio s Brazilcem sve uslove.

Međutim, kada se činilo da je Fabinhov odlazak u Saudijsku Arabiju završena stvar i da se čeka samo zvanična potvrda došlo je do velikog preokreta.

The Sun je objavio jutros da bi Fabinhov transfer u Al Ittihad mogao propasti, a glavni razlog su vjerovali ili ne njegovi psi.

Oglasi

Fabinho posjeduje dva psa, a riječ je o francuskom buldogu. Oni su na listi opasnih i agresivnih kućnih ljubimaca i to bi Brazilcu na kraju moglo sve upropastiti.

Naime, psi koje Fabinho posjeduje su zabranjeni u Saudijskoj Arabiji jer su itekako opasni, te on nije dobio dozvolu da ih dovede u tu državu još je napravilo veliki problem.

Fabinho vodi svoje pse gdje god da ide, no ukoliko želi da u Al Ittihadu zaradi ogroman novac onda će morati za svoje pse naći neko drugo rješenje jer sigurno neće dobiti dozvolu da ih uvede u S. Arabiju.

Brazilac je itekako razočaran zbog takvog ishoda i sada u Al Ittihadu čekaju njegov odgovor da li će prihvatiti ponudu ili ne.

Ukoliko Fabinho odbije na kraju da ode u S. Arabiju jer ne može povesti svoje pse onda će to sigurno biti jedan od najbizarnijih razloga zbog čega je jedan transfer propao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fabinho ima trogodišnji ugovor s Liverpoolom koji bi ako dođe do transfera mogao zaraditi oko 45 miliona eura od obeštećenja. Ipak, Fabinhovi psi su sada ključni i svi čekaju šta će Brazilac na kraju odlučiti.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi