Govore da je bahat i umišljen, a video iz autobusa Al Ittihada pokazao ko je i šta je Karim Benzema

Reakcija Francuza dovoljno govori

Govore da je bahat i umišljen, a video iz autobusa Al Ittihada pokazao ko je i šta je Karim Benzema

Endin Čaušević

Francuski napadač Karim Benzema iznenadio je sve odlukom da nakon 14 godina napusti Real Madrid i pređe u Al Ittihad. Za Benzemu su često govorili da se ponaša kao umišljena zvijezda, ali video koji je objavio njegov klub pokazao je pravo lice jednog od najboljih igrača svijeta.

Benzema je u dresu Real Madrida igrao čak 14 godina i osvojio je sve što je mogao, no niko nije očekivao da će na kraju prošle sezone napustiti kraljevski klub.

Francuz je iznenadio odlukom da karijeru nastavi u Saudijskoj Arabiju, ali očito je da se ponuda koju je dobio Al Ittihada nije mogla odbiti jer će zaraditi pravo bogatstvo s obzirom da mu godišnja plata iznosi nevjerovatnih 200 miliona eura.

I nakon dolaska u Saudijsku Arabiju mnogi su za Benzemu počeli govoriti da je bahat i previše umišljen, te da svoje saigrače iz Al Ittihada skoro i ne doživljava.

Međutim, video koji se pojavio na društvenim mrežama pokazao je pravo Benzemino lice, ali i dokazao da su sve te priče o njemu bile lažne.

Oglasi

Naime, video je pokazao da je Benzema u odličnim odnosima sa novim saigračima, a oni su mu čak pjevali i novu pjesmu koju su navijači Al Ittihada napravili u njegovu čast.

Da je umišljen i bahat kako se tvrdi sigurno je da bi Benzema u takvoj pažnji itekako uživao, ali se to nije desilo.

Vidjelo se koliko je Benzemi neugodno zbog toga što saigrači pjevaju pjesmu o njemu i u tome nije uživao, a mnogi smatraju da je to najbolje pokazalo koliko su mnogi griješili s tvrdnjama da se radi o umišljenjoj zvijezdi.

Benzema je s Al Ittihadom potpisao ugovor do ljeta 2026. godine, a nakon potpisa je predstavljen na zaista spektakularan način.

Al Ittihad se sprema punom parom za novu sezonu i sigurno je da nas očekuje spektakularna i nikad bolja sezona u najjačem rangu fudbala u Saudijskoj Arabiji.

Top Komentari

E.Car
Čovječe ja sam ostao bez teksta, kakav je ovo autobus limuzina!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi