Fabinhova supruga potpisala za Monaco

Francuski prvak našao način da zadrži Brazilca?

Fabinhova supruga potpisala za Monaco

Interesantna fudbalska vijest stiže iz Francuske, a vezana je za žensku ekipu Monaca. Konkretno, za Fabinhovu suprugu...

Čini se da je Monaco pronašao sjajan način da zadrži svog kapitena u ekipi jer je ženski klub danas doveo njegovu suprugu Rebecu Tavares.

Zanimljivo je da se Fabinhova supruga profesionalno bavi fudbalom i igra u veznom redu, a čelnici kluba su ovim transferom željeli ojačati vezu između 24-godišnjeg Brazilca i kluba.

U Monacu smatraju da Fabinho neće ići nigdje sve dok je njegova supruga u ženskoj ekipi, a vidjet ćemo da li je to isključivi razlog potpisivanja Rebece ili im se dopadaju njeni fudbalski kvaliteti.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, Fabinho se već dugo povezuje sa odlaskom iz Monaca i na meti je nekih od najvećih evropskih klubova, iako nije tajna da ga u Kneževini silno žele zadržati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi