Fabinhova supruga u šoku što nije dobio poziv selektora Brazila

Ne ide na Copa Americu

Fabinhova supruga u šoku što nije dobio poziv selektora Brazila

Endin Čaušević

Sezona klupskog fudbala bliži se samom kraju, ali nećemo morati dugo čekati da se fudbaleri vrate na teren.

Naime, ovog ljeta se ne igra Svjetsko ili Evropsko prvenstvo, no imat ćemo priliku da gledamo Copa Americu. Reprezentacije u Južnoj Americi će se boriti za titulu najboljeg, a u prošlosti smo gledali zaista spektakularne duele.

Naravno, Brazil je uvijek jedan od glavnih favorita za osvajanje titule, ali na do već čekaju 12 godina. Selektor ovog tima Tite jučer je saopštio spisak igrača za ovaj turnir kojim je razočarao mnoge.

Jednostavno nije bilo mjesta za sve igrače koji su ove sezone zablistali u svojim klubovima, no za neke je baš iznenađenje što nisu dobili poziv.

Jedan od njih je i vezni igrač Liverpoola, Fabinho, koji iza sebe ima zaista sjajnu sezonu. No, on na iznenađenje mnogih nije dobio poziv za Copa Americu, a na kraju se odlučila oglasiti i njegova supruga Rebeca Tavares koja je jednostavnom objavom na Twitteru dala do znanja šta misli o svemu.

Top Komentari

Benjamingst
Jel u bolnici od soka?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti