Spisak Brazila: Jednostavno, kao kada okupite najbolje igrače na Master Ligi

Najbolje od najboljeg

Spisak Brazila: Jednostavno, kao kada okupite najbolje igrače na Master Ligi

Edmir Škorić

Brazilski selektor Tite saopštio je spisak igrača na koje računa za Copa Americu.

Brazil će biti jedan od glavnih favorita na prvenstvu Južne Amerike, a kako i ne bi bio kada u svojim redovima ima najbolje svjetske igrače.

Kada se pogledaju imena iz brazilske reprezentacije, stiče se dojam kao da igrate Master ligu na Pro Evolution Socceru pa potom dovodite najskuplje i najbolje igrače.

Kompletan spisak:

Golmani: Alisson (Liverpool), Cássio (Corinthians) i Ederson (Manchester City);

Defanzivci: Alex Sandro (Juventus), Dani Alves (PSG), Éder Militão (Porto), Fagner (Corinthians), Filipe Luís (Atlético de Madrid), Marquinhos (PSG), Miranda (Inter de Milão) i Thiago Silva (PSG).

Veznjaci: Allan (Napoli), Arthur (Barcelona), Casemiro (Real Madrid), Fernandinho (Manchester City), Lucas Paquetá (Milano), Philippe Coutinho (Barcelona);

Napadači. David Neres (Ajax), Everton (Grêmio), Firmino (Liverpool), Gabriel Jesus (Manchester City), Neymar (PSG), Richarlison (Everton).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi