Fabio Coentrao u Rio Aveu

Bivši igrač Reala se vratio kući

Fabio Coentrao u Rio Aveu · Zvanično

E. Škorić

Bivši igrač Real Madrida Fabio Coentrao predstavljen je u portugalskom prvoligašu.

Coentrao je ponikao u Rio Aveu i sada se vraća u matični klub. Tridesetogodišnji stoper je predstavljen u ovom portugalskom timu, a u koji dolazi kao slobodan igrač iz Real Madrida.

Iako je portugalski reprezentativac za Kraljeve vezan sedam godina, upisao je tek 58 nastupa, a posljednjih sezona bio je posuđen Monacu i Sportingu.

U Rio Aveu su svjesni da je riječ o iskusnom i jako kvalitetnom defanzivcu, koji je također još uvijek priznat u evropskim nogometnim okvirima i nema dileme da će i navijači biti jako oduševljeni zbog njegovog dolaska.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

U karijeri je još igrao za Benficu, Nacional i Zaragozu, a od trofeja najistaknutiji su dva La Lige s Realom, dva naslova Lige prvaka, Kup Španije, Superkup Evrope, Svjetsko klupsko prvenstvo...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi