Fabregas: Braniti se u Barceloni je samoubistvo

Vezista Chelseaja vjeruje u prolaz

Fabregas: Braniti se u Barceloni je samoubistvo

Chelsea i Barcelona sinoć su remizirali na Stamford Bridgeu u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

Plavci su prvi došli do prednosti, međutim u finišu utakmice gosti iz Barcelone su uspjeli da izjednače preko Messija, pa je susret na kraju okončan neriješenim rezultatom 1:1.

Vremena za jadanje nema previše. U taboru Chelseaja odmah kreću s pripremama za revanš, a kako će se postaviti na Camp Nou nakon utakmice je otkrio Cesc Fabregas.

"Šteta je što nismo pobijedili. Dobro smo stajali na terenu, bili smo čvrsti, kompaktni, igrali timski i stvorili puno prilika. Willian je mogao zabiti hat-trick, ali mi kući idemo tužni jer dobra igra ne znači nužno i dobar rezultat", kazao je Fabregas, pa dodao:

"Još uvijek je sve otvoreno. Pokazali smo da se možemo takmičiti i trebat će nam još jedan dobar nastup na Camp Nou da prođemo dalje. Moramo otići tamo i napasti. jer doći se braniti u goste Barceloni je samoubistvo. To traje cijelu vječnost. Moramo igrati svoju igru", poručio je španski reprezentativac.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Uzvratna utakmica osmine finala je 14. marta u Barceloni.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi