Fotografija dana dolazi iz italijanske druge lige: Priča koja nema kraja

Legende i kapiteni

Fotografija dana dolazi iz italijanske druge lige: Priča koja nema kraja

E. Oštraković

Utakmicu u okviru 30. kola Serie B odigrale su ekipe Coma i Parme, a pobjedu od 2:0 ostvarila je domaća ekipa.

Como je bio blagi favorit na svom terenu, a na kraju su uspjeli upisati jako važnu pobjedu protiv Parme.

Krenulo je sjajno za domaću ekipu. Igrala se 5. minuta kada je Ioannou asistirao, a gol za vodstvo Coma postigao je Cerri.

U drugom poluvremenu viđen je još jedan gol. Strijelac za Como bio je Arrigoni, a gol je postignut u 53. minuti utakmice.

Vrijedno da se spomene do kraja utakmice jeste direktan crveni karton koji je u 61. minuti dobio igrač Parme Circati.

Ipak, da utakmica i njeg rezultat budu u drugom planu pobrinuli su se kapiteni ove dvije ekipe, a to su legende Cesc Fabregas i Buffon.

Zaista je nepotrebno trošiti riječi o njima dvojici, a ljubitelji fudbala danas su mogli gledati direktan duel njih dvojice.

Fotografiju Fabregasa i Buffona podijelio je i Fabrizio Romano.

"Da, Fabregas i Buffon danas. Gigi Buffon i Cesc Fabregas bili su kapiteni u utakmici italijanske druge lige između Parme i Coma. Priča koja nema kraj", napisao je Romano.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi